Multimedija

U vremenu korištenja savremenih sredstava komunikacije, multimedijalni sadržaji koji se dijele Internetom mogu biti izuzetno dobro sredstvo da se javnosti, od najmlađeg do najstarijeg uzrasta dostave informacije. Danas je pregršt raznih sadržaja i informacija, tako da u svemu tome ponekad treba biti i oprezan. Tokom našeg rada, u vrijeme COVID19, kao i kasnije započeli smo realizaciju projekta snimanja kratkih video isječaka kao i slanja poruka kojima smo željeli poslati pozitivne poruke društvu.

Naš uvodni intro - 2012

Ovim kratkim video-klipom željeli smo se sada već davne 2012. godine prezentovati javnosti. Ukazujući na svakodnevno stanje u društvu i nudeći alternativu u okviru svog djelovanja željeli smo se dati na raspolaganje cjelokupnom stanovništvu, od najmlađih do najstarijih.

Optimizam u doba korone - Dr. Suad Kunosić

Vrijeme COVID19 bilo je istinski šok za cijelu planetu. Nešto sa čim se svijet suočavao bilo je totalna enigma koja i danas u nekim svojim aspektima predstavlja nespojivu cjelinu. I u ovom periodu trudili smo se da društvu pokušamo ukazati na neke stvari kojima će se lakše boriti i izboriti sa time. U kratkom video klipu ugostili smo dr. Suada Kunosića.

Pozitivne dimenzije u društvu u stanju korone - Dr. Nezir Halilović

Još jedan video klip kojim smo pokušali u nečemu negativnom pronaći pozitivne aspekte svega.. (dopuniti)

Promjene u ljudskom organizmu od sehura do iftara - Dr. Midhat Jašić

Ramazanski post..

 

(dopuniti)

Post-nutricionistički aspekti posta - Dr. Midhat Jašić

Ramazanski post